Båtdynor utomhus

När vi syr nya båtdynor så hjälper vi Dig att välja lämpliga material för utomhusbruk för olika behov.

Konstläder och Galonklädda Båtdynor Utomhus

Kallskum- och polyeterdynor är sköna att sitta på, men de kan suga åt sig vatten, men med tät och rätt ventilerad klädsel funkar det bra ändå, särskilt om kapellet kommer upp så att dynorna inte behöver ligga ute i hällande regn. För dynor som skall klara att ligga ute i hällande regn och ruskväder rekommenderar vi dynor i Sensaten vars skum är uppbyggt av slutna celler och därför inte suger upp vatten. Materialet i Sensaten påminner om ett liggunderlag och har ungefär samma egenskaper, jätteskönt att sitta på när det är kallt ute men lite för varmt en het sommardag. Men under såna dagar brukar det bli många sköna bad eller hur? Och då är det väl bra att dynorna inte suger upp något vatten.

Många olika kvalitéer och många olika hårdhetsgrader

Skummets täthet / volymvikt (vikt per kubikmeter) är avgörande för hur mjuk dynan är att sitta eller ligga på. Vi hjälper Dig att välja rätt kvalité beroende på vilken tjocklek som önskas och hur dynan skall användas.

Annan Skumplast i Båten

Vi kan även leverera rad andra skumplastkvalitéer som t.ex. Bonded Foam för Motorrumsisolering, Filterskum, Distansmaterial och Vibrationsdämpande Bitumen skum.

Formulär för offertförfrågan av båtdynor

Fyll gärna i formuläret och beskriv lite vad det är du vill ha, vi återkommer med kompletterande frågor om det skulle behövas för att göra en offert. Du är också varmt välkommen att kontakta Lennart på info@kapellmakare.nu, 0707–399 220 om du har några frågor.