Kapell till Motorbåtar

Har Du kapell på din båt behöver Du inte ösa den när det regnat. Även båtar som ligger på land eller transporteras behöver skydd.
Det finns många saker man kan tillverka av kapellväv, hos oss kan Du beställa Sittbrunnskapell, Vindskydd, Hamnkapell, Vinterkapell, Solskydd för träbåtar eller teakdäck, Huvar för skydd av utombordare, Ankarspel, Vinschar och mycket annat.
Om Din båt ligger inom Stockholmsområdet kommer vi gärna och tittar på den inför offert, måttagning och mallning.
Kontakta oss för pris, offert eller kostnadsförslag. Du når Vår kapellmakare på lennart@kapellmakare.nu eller 0707–399 220.

Mer info om Kapell

För mer info om kapell, se under  Kapell, Kapellbågar och Kapellväv

Vindskydd för motorbåtar

Blåsiga dagar blir mycket skönare med ett bra vindskydd. Vindskyddet skyddar även mot insyn när man solar.

Sittbrunnskapell

Här ser Du några exempel på sittbrunnskapell med stora rutor, moderna färger och modern design. Kapellsidorna och akterdelen kan göras löstagbara så att Du kan ha öppet på ena sidan, i aktern eller runt om. Vi kan också erbjuda myggnät som kan ersätta styrbords eller babords kapellsida beroende på vindriktning.

Låt oss resonera om en hur en bra och funktionell lösning för just Din båt skall se ut. Du bestämmer vi syr!

Formulär för offertförfrågan av båtkapell

Fyll gärna i formuläret och beskriv lite vad det är du vill ha, vi återkommer med kompletterande frågor om det skulle behövas för att göra en offert. Du är också varmt välkommen att kontakta vår kapellmakare på lennart@kapellmakare.nu eller på mobilen 0707–399 220.