Kapellväv

Vi har sytt professionella kapell till motorbåtar och segelbåtar sedan 2006 och vet att våra kunder efterfrågar en hög kvalitet.
Därför har vi valt kapellväv från ledande tillverkare. Här nedan ser du mer om våra leverantörer samt färgprover.
Vilken väv du än väljer så kan du vara säker på att du får ett kapell av högsta kvalité. Kontakta ossinfo@kapellmakare.nu
om du vill veta mer eller om du vill ha pris, offert eller kostnadsförslag. Du är också varmt välkommen att kontakta Lennart på lennart@kapellmakare.nu eller på mobilen 0707–399 220 om du har några frågor.

Kapellväv från Markilux 37

Markilux 37 startades för ungefär 40 år sedan som första syntetiska båtkapellväv i Europa och har sedan dess varit en av de ledande tillverkarna av kapellväv. markilux 37 är tillverkad av 100 % spinnfärgad akrylväv, detta innebär att får du bästa skydd mot UV-angrepp och blekning. På baksidan är duken belagd med polyuretan, dukvikten är 365 gram per kvadratmeter. Markilux 37 finns i många härliga färger.

Markilux 37 – Färgprover

Kapellväv från Tempotest


Tempotest väven är tillverkad i Italien av 100 % spinnfärgad akryl, detta innebär att får du bästa skydd mot UV-angrepp och färgblekning. Vattentätheten är på > 1000 mm (UNI 5122/EN 20811.92).

Tempotest – Färgprover

Tempotest finns i många härliga färger, men det är omöjligt att återge rätt färg via datorn på detta sätt, gör därför ett besök hos oss och titta på dukarna i dagsljus i stället eller låna hem en provbok. Kapellvävens struktur, glans och förmåga att reflektera dagsljus går inte att efterlikna på en datorskärm.

Kapellväv från Sunbrella Plus och Sunbrella Marine – Kapellväv

När du väljer Sunbrella (Sunbrella Plus, Sunbrella Marine) så väljer du inte bara den världsledande akrylvävtillverkaren. Du väljer också produkter som är speciellt utvecklade för att möta havets hårda krav. Eftersom Sunbrellas vävar är tillverkade av 100 % spinnfärgad akryl, får du bästa skydd mot UV-400 angrepp och färgblekning. Sunbrella, är resultatet av 200 års erfarenhet, duken finns idag tillgänglig i över 80 länder.

Mer om Sunbrella Marine

Sunbrella Marine motsvarar Sunbrella Plus men saknar tätskiktet på insidan varför den andas bättre. Sunbrella Marin är väl anpassad till havsmiljöer och segelskydd och används därför av de största segeltillverkarna. Väven andas, släpper ut fukt och ventilerar dina segel väl.
Sunbrella Marine finns i ett antal olika nyanser, inspirerade av havet. En del kapellmakare och användare föredrar även Sunbrella Marin till båtkapell eftersom duken andas bättre.

Mer om Sunbrella Plus

Sunbrella Plus är den perfekta lösningen till båtkapell. Den höga vattentätheten garanterar skydd för både utrustning och människor ombord.Sunbrella Plus finns i ett antal olika nyanser, inspirerade av havet.

Sunbrella Plus – Färgprover

Sunbrella finns i många härliga färger, men det är omöjligt att återge rätt färg via datorn på detta sätt, gör därför ett besök hos oss och titta på dukarna i dagsljus i stället eller låna hem en provbok. Kapellvävens struktur, glans och förmåga att reflektera dagsljus går inte att efterlikna på en datorskärm. nyanser som alla inspirerats av havets olika färger.

Mer info om Sunbrella Kapelldukar finner du hos den svenska Sunbrella grossisten.
Kontakta oss på kapellmakare.nu om du vill veta mer eller om du vill ha pris, offert eller kostnadsförslag.
Du når Lennart på lennart@kapellmakare.nu eller på mobilen 0707–399 220.